Dankwoord Peters

Ik ben een boekverslindende amateur-auteur. Ook mijn proeflezers en redactieleden zijn liefhebbers. Iedereen die meewerkte aan mijn boek is een hobbyist en deed dat onbezoldigd, met een overgave die ik zelfs niet had durven dromen. Alleen dankzij deze mensen was het mogelijk om Peters zelf uit te geven. Iedereen, ontzettend bedankt!

Bijzondere dank gaat uit naar mijn proeflezers Ingrid Wesseling, Paul Cramer, Anouk Prins, Vanessa Scheer, Max Krisman, Nelly Boerop-Jacobs, Peter Runhaar en Nicole Prins.

Verder dank ik mijn juf en “moordvrouw” Marelle Boersma.

Mijn eeuwige, redactionele dank gaat uit naar Henny van Eijndhoven, Martine de Bie en Suzanne Lagerveld.

Nora Kreeft, de enige professional, maar ook weer om niets. Ongelooflijk! Lieve Nora! Mijn onmetelijke dank voor je geduld en prachtige vormgeving.

Speciale dank gaat uit naar Duco Berghuis, met wie ik in 2008 een onvergetelijke reis naar Bern maakte. We sliepen op de Oranje-camping en zagen ietwat beneveld Oranje met een waanzinnige 3-0 van regerend wereldkampioen Italië winnen. En dat nog zónder Arjen Robben. Tijdens dat EK-voetbal ontstond het idee voor dit boek.

En natuurlijk de sterke vrouwen die mij ongelooflijk inspireerden.
Nelly, mijn lieve, slimme, mooie moeder én journaliste. En Nicole, mijn net zo lieve, mooie, slimme én handige vrouw en moeder van onze drie kinderen Samuel, Bo en Otis.